Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Anulare comandă

Înțelegem că uneori planurile se schimbă, iar tu ai nevoie de flexibilitate. Pentru a anula sau modifica o comandă la BUCafe, urmează acești pași simpli:

  1. Contactează-ne Rapid: Cea mai eficientă metodă de anulare este să ne apelezi direct la numărul de telefon din pagina de contact. Experiența ne-a arătat că șansele de a procesa rapid anularea sunt mai mari prin telefon decât prin email sau mesaje.
  2. Verifică Statusul Comenzii: Capacitatea de a anula sau modifica comanda depinde de stadiul în care se află aceasta.
    • Înainte de Predare la Curier: Dacă comanda nu a fost încă preluată de curier, poți alege să o anulezi sau să o modifici.
    • După Predare la Curier: Odată ce comanda a fost preluată de curier, nu mai poate fi modificată. În acest caz, poți refuza pachetul la sosire, dar te rugăm să ții cont de politica noastră de returnare.
  3. Politica de Returnare: Pentru comenzi cu mai multe produse, dacă dorești să renunți la unul dintre ele, cel mai simplu este să urmezi procedura noastră de returnare a produsului.
  4. Opțiuni de Rambursare: Îți oferim flexibilitate în rambursare. Putem returna suma plătită în contul tău bancar sau îți putem oferi un voucher valoric pentru comenzi viitoare, în funcție de preferințele tale.

Ne dorim să îți oferim o experiență cât mai plăcută și lipsită de griji la BUCafe. Echipa noastră este aici pentru a te asista în orice moment și a se asigura că fiecare aspect al experienței tale de cumpărături este gestionat cu atenție și profesionalism.