Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Dacă ești pasionat de cafea și dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică, Bucafe este locul potrivit pentru tine!

La Bucafe, ne mândrim cu faptul că oferim clienților noștri cele mai bune experiențe, iar asta nu ar fi posibil fără angajații noștri dedicați și talentați. Suntem mereu în căutarea de persoane motivate și entuziaste, care împărtășesc aceeași pasiune pentru calitate și servicii impecabile.

Indiferent dacă ai experiență în domeniul ospitalității sau ești la început de drum, Bucafe îți oferă oportunitatea de a te dezvolta profesional și personal. Avem programe de training, care îți vor permite să dobândești abilitățile necesare pentru a fi un expert în cafea și pentru a oferi servicii excepționale clienților noștri.

Atunci când devii parte a echipei Bucafe, vei lucra într-un mediu prietenos și dinamic, alături de oameni care îți împărtășesc pasiunea. Vei avea oportunitatea de a interacționa cu clienți din diverse medii și de a împărtăși cu ei cunoștințele tale despre cafea.

Dacă dorești să faci parte din echipa Bucafe, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău și o scurtă descriere a motivelor pentru care ai ales să aplici la adresa de email contact@bucafe.ro. Îți mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim!