Politica de confidențialitate

Protejarea informațiilor personale este o prioritate esențială pentru CAFENEA BUCAFE S.R.L., situată pe Strada Sold. Nicolae T. Sebe, Nr. 18, ANEXA C2, Sectorul 3, București, România, în rolul său de operator de date personale.

Scopul acestui document este de a vă pune la curent cu procedurile noastre de procesare a datelor personale în cadrul interacțiunilor cu website-ul nostru, bucafe.ro, denumit în continuare „site-ul”.

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

A. În calitate de utilizator al site-ului bucafe.ro, CAFENEA BUCAFE S.R.L. va gestiona informațiile dumneavoastră personale, precum:

  • Numele complet
  • Numărul de contact
  • Adresa electronică
  • Locația pentru facturare
  • Destinația pentru livrare
  • Detalii despre interacțiunea cu site-ul (de pildă, preferințele, pattern-urile de navigare și obiceiurile în cadrul bucafe.ro)
  • Alte tipuri de date pe care le transmiteți direct prin crearea unui cont de utilizator, efectuarea unei comenzi pe site sau orice altă metodă decurgând din folosirea site-ului. Dacă optați pentru crearea unui cont de utilizator pe bucafe.ro folosind conturile dvs. de Facebook sau Google, CAFENEA BUCAFE S.R.L. va prelucra informațiile publice ale profilului dumneavoastră, care sunt disponibile prin intermediul acestor servicii, cum ar fi numele de utilizator și adresa de e-mail.
    În situația în care decideți să inițiați un cont de utilizator exclusiv în momentul efectuării unei comenzi pentru un produs oferit pe bucafe.ro, se va cere adresa dumneavoastră de e-mail pentru a genera automat un cont de utilizator.
    B. Ca vizitator al bucafe.ro, CAFENEA BUCAFE S.R.L. va procesa informațiile personale pe care le împărtășiți:
    Direct, în timpul folosirii site-ului, de exemplu, informațiile comunicate prin secțiunea de contact, când ne trimiteți întrebări sau când faceți o reclamație. Indirect, prin colectarea de date cum ar fi adresa IP, tipul de browser utilizat, timpul petrecut pe site, istoricul căutărilor, sistemul de operare, limba selectată, paginile vizualizate, URL-urile complete, secvența de click-uri către, pe, și de pe site-ul nostru, detalii despre produsele vizualizate sau căutate, timpul alocat vizualizării anumitor pagini, precum și informații despre modul în care interacționați cu site-ul (de exemplu, scroll, click-uri, mișcările mouse-ului) și pattern-uri de comportament ale utilizatorilor.

2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

A. În calitate de client al bucafe.ro, CAFENEA BUCAFE S.R.L. gestionează datele dvs. personale în următoarele scopuri:

Pentru administrarea relației contractuale dintre dvs. și CAFENEA BUCAFE S.R.L., ceea ce include gestionarea comenzii plasate pe site, de la confirmarea și validarea acesteia, până la procesarea livrării și facturării, comunicarea stadiului comenzii, coordonarea returnărilor produselor comandate etc.

Motivație
: Procesarea informațiilor personale în acest context se bazează pe contractul stabilit între dumneavoastră și CAFENEA BUCAFE S.R.L., așa cum este detaliat în Termenii și Condițiile disponibile la bucafe.ro/termeni-si-conditii. Fără a furniza datele personale solicitate, executarea contractului nu este posibilă. Neîmpărtășirea acestor date ar putea împiedica desfășurarea corespunzătoare a relațiilor contractuale între dumneavoastră și CAFENEA BUCAFE S.R.L.

Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce incumbă CAFENEA BUCAFE S.R.L. în contextul serviciilor oferite prin site-ul bucafe.ro, inclusiv cele fiscale și de arhivare, prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este esențială. Aceste demersuri asigură conformitatea cu reglementările aplicabile și gestionarea adecvată a înregistrărilor.

Motivație: Procesarea informațiilor dvs. personale pentru aceste necesități este impusă de obligațiile legale. Contribuția dvs. prin furnizarea datelor personale este indispensabilă pentru îndeplinirea acestor cerințe. În cazul în care refuzați să furnizați aceste informații, CAFENEA BUCAFE S.R.L. s-ar putea confrunta cu incapacitatea de a respect

Pentru inițiativele de marketing, CAFENEA BUCAFE S.R.L. poate folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite notificări comerciale legate de produsele și serviciile oferite prin site-ul bucafe.ro, utilizând mijloace de comunicare la distanță precum e-mailul și SMS-ul.

Motivație:Procesarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing se bazează pe consimțământul pe care alegeți să îl oferiți. Acesta este un act voluntar, iar opțiunea dvs. de a împărtăși aceste date este complet la discreția dvs.

Vă puteți oferi acordul pentru utilizarea datelor în scopuri de marketing prin selectarea opțiunii corespunzătoare atunci când vă înregistrați un cont pe bucafe.ro, sau ulterior, în cadrul secțiunii ‘Informațiile contului meu’.

Dacă doriți să încetați primirea mesajelor de marketing, aveți posibilitatea să optați pentru dezabonare utilizând linkul prevăzut în partea de jos a fiecărui e-mail sau SMS primit. Alternativ, puteți anula subscripția prin accesarea secțiunii ‘Informațiile contului meu’ pe site.

Alegerea de a furniza sau nu datele dvs. pentru aceste scopuri este complet voluntară. Decizia de a nu acorda consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în aceste scopuri nu va avea consecințe negative asupra dvs.
Pentru situațiile referitoare la consimțământul dvs. ne puteți contacta și la adresa contact@bucafe.ro

Pentru a efectua analize variate, rapoarte despre performanța site-ului, și pentru a crea profiluri de preferințe de consum, cu obiectivul principal de a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe bucafe.ro

Motivație: Procesarea datelor dvs. pentru aceste analize se bazează pe interesul legitim al CAFENEA BUCAFE S.R.L. de a îmbunătăți constant experiența clienților pe bucafe.ro. Colaborarea dvs. prin furnizarea datelor pentru acest scop este opțională. Alegerea de a nu participa nu va avea consecințe adverse asupra experienței dvs. pe site.

B. Ca vizitator al site-ului bucafe.ro, CAFENEA BUCAFE S.R.L. gestionează datele dvs. personale în următoarele moduri:
Dacă vizitați site-ul bucafe.ro, CAFENEA BUCAFE S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru activități de marketing, cum ar fi trimiterea de comunicări comerciale referitoare la produsele și serviciile oferite prin bucafe.ro, utilizând mijloace de comunicare la distanță precum e-mailul și mesajele SMS.

Motivație: Procesarea datelor personale în scop de marketing se realizează pe baza consimțământului pe care îl puteți acorda.

Puteți exprima acest consimțământ prin completarea și selecția opțiunii corespunzătoare din formularul de abonare la newsletter-ul disponibil pe bucafe.ro.

Dacă ulterior decideți să nu mai primiți aceste comunicări comerciale, aveți posibilitatea să vă dezabonați utilizând linkul de dezabonare inclus în fiecare e-mail sau mesaj SMS promovional primit.

Opțiunea de a furniza datele dvs. pentru aceste inițiative de marketing este complet voluntară. Alegerea de a nu acorda consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop nu va avea efecte negative asupra dvs.

Prelucrăm datele dvs. personale pentru a răspunde plângerilor sau reclamațiilor, precum și pentru monitorizarea traficului și îmbunătățirea experienței pe site-ul bucafe.ro.

Motivație: Această prelucrare a datelor personale se întemeiază pe interesul legitim al CAFENEA BUCAFE S.R.L. de a asigura funcționarea optimă a site-ului și de a îmbunătăți continuu experiența vizitatorilor, inclusiv prin adresarea feedback-ului primit sub formă de comentarii, întrebări sau reclamații.

Participarea dvs. prin furnizarea datelor personale în acest scop este opțională. Alegerea de a nu furniza aceste date nu va avea consecințe adverse asupra experienței dvs. pe site.

3. Durata pentru care va prelucram datele

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de CAFENEA BUCAFE S.R.L. pentru perioada necesară atingerii scopurilor de prelucrare enunțate anterior.

Dacă sunteți client al bucafe.ro, vom gestiona datele dvs. pentru întreaga durată a relației contractuale și ulterior, conform cu cerințele legale impuse CAFENEA BUCAFE S.R.L. (de exemplu, pentru documente financiar-contabile care, conform legislației, trebuie păstrate pentru o perioadă de 10 ani de la finalizarea exercițiului financiar în care au fost create).

În cazul în care sunteți client și alegeți să vă ștergeți contul de utilizator prin apăsarea butonului “Ștergere cont” din secțiunea “Informațiile contului meu”, CAFENEA BUCAFE S.R.L. va considera aceasta ca pe dorința dvs. de a nu mai primi comunicări comerciale ce vă informează despre produsele și serviciile disponibile pe site.

Dacă optați pentru ștergerea contului dvs. de pe bucafe.ro, vă vom opri trimiterea de comunicări de marketing prin e-mail și SMS.

Vă aducem la cunoștință că eliminarea contului de utilizator nu echivalează automat cu ștergerea datelor dvs. personale din evidențele noastre.

Pentru a nu mai avea datele personale procesate sau pentru a solicita ștergerea lor, puteți exercita drepturile descrise în secțiunea 6.

În situația în care doriți să ștergeți contul, dar există comenzi active asociate acestuia, cererea dvs. de ștergere va fi procesată numai după livrarea produselor și încheierea tuturor comenzilor active.

Retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor în scop de marketing va întrerupe utilizarea datelor dvs. personale în acest scop, fără a influența prelucrările efectuate pe baza consimțământului dvs. anterior retragerii.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

CAFEA BUCAFE S.R.L. nu închiriază sau vinde datele dvs. personale unor terți.

Uneori, datele pot fi accesibile terțelor părți precum furnizori de servicii, curieri, găzduitori web, companii IT, care pot fi numite, după caz, ca procesatori autorizați de către noi.

Acești colaboratori sunt legați contractual să păstreze confidențialitatea informațiilor și să utilizeze datele strict pentru scopurile specificate.

În plus, s-ar putea să dezvăluim informațiile dvs. personale autorităților publice centrale sau locale în cazuri precum:

  • gestionarea și administrarea bucafe.ro;
  • acordarea de premii sau beneficii câștigate prin participarea la promoții organizate pe bucafe.ro;
  • îmbunătățirea și personalizarea website-ului și serviciilor oferite;
  • realizarea de studii de date, testări și cercetare, urmărirea tendințelor de utilizare și activitate;
  • dezvoltarea funcțiilor de securitate și autentificarea utilizatorilor;
  • trimiterea de comunicări de marketing, în limitele stabilite de legislație;
  • sau în alte situații în care legea impune dezvăluirea datelor.

5. Transferul datelor cu caracter personal

Informațiile personale pe care ni le furnizați pot fi transmise în afara granițelor României, dar vor rămâne în interiorul granițelor Uniunii Europene, unde se aplică reglementări stricte privind protecția datelor.

6. Drepturile de care beneficiati

În conformitate cu legislația aplicabilă privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de subiecți ai datelor, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare: puteți solicita informații despre cum CAFENEA BUCAFE S.R.L. prelucrează datele personale, așa cum este descris în acest document.
  • Dreptul de acces: aveți dreptul să confirmați dacă bucafe.ro prelucrează datele dvs. personale și să obțineți detalii despre prelucrare, cum ar fi natura datelor, scopul prelucrării și destinatarii datelor.
  • Dreptul la rectificare: puteți corecta datele personale inexacte sau incomplete prelucrate de bucafe.ro.
  • Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”): puteți solicita ștergerea datelor dvs. personale în anumite circumstanțe. CAFENEA BUCAFE S.R.L. poate decide să anonimizeze datele pentru utilizare în scopuri statistice.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării: puteți solicita limitarea prelucrării datelor personale sub anumite condiții.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul să primiți datele personale într-un format structurat și să le transferați la un alt operator de date, când este aplicabil.
  • Dreptul la opoziție: puteți obiecta împotriva prelucrării datelor dvs. personale de către CAFENEA BUCAFE S.R.L. pentru motive specifice situației dvs.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate: aveți dreptul de a nu fi subiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care are efecte juridice asupra dvs.
  • Dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau la instanțe, dacă este necesar.

Pentru orice întrebări legate de prelucrarea datelor personale sau pentru a vă exercita drepturile enumerate, vă rugăm să contactați CAFENEA BUCAFE S.R.L. la adresa de e-mail: contact@bucafe.ro

7. Confidentialitatea minorilor

CAFEA BUCAFE S.R.L. nu angajează în mod conștient colectarea de informații de la persoane sub vârsta de 18 ani prin intermediul site-ului bucafe.ro. Site-ul nu este destinat să atragă interesul persoanelor minore.

În cazul nefericit în care colectăm accidental date personale de la minori și suntem informați despre aceasta, vom lua măsurile necesare pentru a obține consimțământul părinților conform cerințelor legale sau, dacă acest lucru nu este realizabil, vom șterge informațiile respective din sistemele noastre.

Pentru a raporta recepționarea datelor de la minori sau pentru orice preocupări legate de confidențialitatea minorilor, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@bucafe.ro.

8. Modificari in politica de confidentialitate

CAFEA BUCAFE S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate. Orice schimbări importante vor fi comunicate prin e-mail (când este posibil) sau prin afișarea unei notificări vizibile pe site-ul bucafe.ro.

Site-ul nostru, bucafe.ro, utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Pentru detalii suplimentare despre utilizarea cookie-urilor, vă invităm să consultați politica noastră de cookie-uri.