Despre

Călătoria noastră prin lumea cafelei specialty

Bine ați venit BUCafe ! Lanțul nostru de cafenele to-go! Suntem mândri să vă prezentăm o experiență inedită în industria cafelei, oferindu-vă cea mai bună cafea specialty, servită la un preț accesibil și adăugând un plus de valoare pentru clienții noștri.

Echipa noastră pasionată de cafea s-a străduit să creeze un lanț de cafenele care nu numai că oferă o băutură excelentă, dar și o experiență unică.

Am început această călătorie cu o singură locație, dar visul nostru este să ne extindem până la 50 de locații până în 2025. Ne dorim să aducem bucuria și aroma cafelei de specialitate în cât mai multe orașe și să fim mereu alături de iubitorii de cafea.

Unul din principalele noastre puncte forte este reprezentat de cafeaua noastră de specialitate. Lucrăm îndeaproape cu cultivatori și importatori pentru a obține cele mai bune boabe de cafea, provenite din cele mai bune regiuni.

Dorim ca experiența trăită în cafenelele noastre să fie mult mai mult decât o simplă ceașcă de cafea și din acest motiv alegem cu grijă oamenii care ne sunt alături în această călătorie.

Ne dorim să aducem un plus de valoare pentru clienții noștri, așa că ne-am focalizat să oferim un serviciu excepțional. Fiecare membru al echipei noastre este instruit să ofere întotdeauna un zâmbet prietenos și să se asigure că fiecare client se simte apreciat.

Alăturați-vă nouă în această călătorie prin lumea cafelei specialty! Vă așteptăm cu brațele deschise în oricare dintre locațiile noastre și suntem nerăbdători să vă surprindem în fiecare zi cu aromele noastre delicioase și serviciul nostru remarcabil. La noi, cafeaua nu este doar o băutură, ci o experiență de neuitat!