Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Documentație produse

Îți mulțumim că ai ales BUCafe pentru experiența ta de cumpărături. Pentru a susține un mediu de afaceri responsabil și respectuos față de mediu, vei primi factura electronică într-un mod prietenos cu natura, direct pe adresa de email pe care ai indicat-o la plasarea comenzii.

Iată cum funcționează procesul:

  • Pentru Plăți la Livrare sau prin Transfer Bancar: Înainte de a finaliza tranzacția, vei primi un document proforma care confirmă detaliile comenzii tale. Odată ce plata este confirmată, vei primi factura finală în format electronic.
  • Pentru Plăți Online cu Cardul: Sistemul nostru automatizează procesul, trimițându-ți factura direct după finalizarea plății.

Ne asigurăm că fiecare etapă a procesului tău de cumpărături este simplă și eficientă. În cazul rar în care nu primești documentul proforma sau factura, te rugăm să ne contactezi imediat. Toate metodele noastre de contact sunt ușor accesibile aici.

Suntem aici pentru a-ți oferi nu doar produse de calitate, dar și o experiență de cumpărături fluidă și responsabilă. Mulțumim că ești parte din comunitatea BUCafe și te asigurăm că fiecare pas al experienței tale cu noi este gestionat cu cea mai mare grijă și profesionalism.