Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Livrare

La BUCafe ne dorim ca tu să te bucuri cât mai repede de produsele comandate. Știm că abia aștepți să desfaci aceste colete și din acest motiv am ales să colaborăm cu o platformă specializată în livrări. Toate coletele noastre pleacă din aceeași locație pentru a facilita livrarea cât mai rapidă.
În momentul în care ai terminat de introdus adresa vei avea posibilitatea de a selecta una din cele 3 firme de curierat ca livrează în zona ta. Pentru a îți face munca și mai ușoară acestea sunt ordonate de către sistemul firmei de colete în ordinea notelor primite de la persoanele care au mai primit colete. Astfel deși prețul este ușor diferit de la curier la curier tu poți selecta mereu firma de curierat cu cele mai bune recenzii. Din acest motiv nu percepem o taxă standard de transport.
Metodele de livrare disponibile sunt:

  1. Prin unul din serviciile de curierat disponibile în zona ta
  2. Ridicare directă de la una din cafenelel noastre (disponibil doar pentru București, momentan doar pentru cafenelele Moșilor și Titan)

Metodele de plată acceptate la livrare sunt:

  1. Numerar la curier
  2. Folosind un card bancar la curier ( doar pentru firmele de curierat care acceptă această metodă de plată, te rugăm să te asiguri că firma de curierat poate procesa plata cu cardul. Comanda pe websiteul bucafe.ro se va selecta numerar la livrare )
  3. Achitare online cu cardul direct pe websiteul nostru
  4. Plata cu ordin de plată ( se va confirma plata înainte ca noi să solicităm un curier care să vină să ridice produsele de la noi și să le trimită la adresă )

Comenzile ce depășesc suma de 200 lei înainte de aplicarea unui voucher promo vor beneficia de livrare gratuită.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare dar comanda ta poate ajunge și mai repede, acest lucru ține de ora la care este plasată comanda cât și de serviciul de curierat selectat.