Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Locații BUCafe

  1. BUCafe Titan: Vizitează oaza noastră de liniște din cartierul Titan, unde te așteaptă o mini-terasă primitoare. Este locul perfect pentru a te relaxa cu o cafea de calitate, într-o atmosferă urbană dar pașnică. Indiferent dacă ești pe fugă sau dorești să te relaxezi, terasa noastră este deschisă pentru tine.
  2. BUCafe Calea Moșilor: Situată pe vibrantul bulevard Calea Moșilor, această locație îți oferă o priveliște captivantă a orașului în mișcare. Alege să te bucuri de cafeaua ta preferată în timp ce urmărești ritmul agitat al orașului, totul din confortul cafenelei noastre.
  3. BUCafe Ghencea: Pe colțul străzii Ghencea, găsești punctul nostru de servire la geam, perfect pentru cei care sunt mereu pe drum. Rapid și convenabil, poți comanda și primi cafeaua fără a părăsi strada. Este soluția ideală pentru cei care au nevoie de o doză rapidă de energie în drumul lor.

Alege locația de unde vrei să îți iei cafeaua ta preferată astăzi ! Doar apasă butonul iar GPS-ul te va purta până acolo !

BUCafe Ghencea