Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Metode de plată

Înțelegem că flexibilitatea este cheia unei experiențe de cumpărături reușite, de aceea îți oferim o gamă diversificată de opțiuni de plată pentru a se potrivi cu nevoile tale. Poți alege să plătești comanda folosind:

  • Cardul tău de debit Visa sau Mastercard, inclusiv cardurile Revolut.
  • Numerar, direct la livrare, pentru un proces simplu și direct.
  • Transfer bancar, în contul nostru deschis la Banca Transilvania, pentru o gestionare eficientă a tranzacțiilor.
  • Cardul de credit, oferindu-ți flexibilitate și comoditate.

Vrem să te asigurăm că, deși procesul de plată este un pas esențial, acesta nu implică automat confirmarea și expedierea comenzii. Situațiile în care plata a fost efectuată, dar produsul comandat nu este disponibil sunt extrem de rare. În aceste cazuri, prioritatea noastră este să te contactăm rapid pentru a soluționa situația. Dacă dorești să anulezi comanda, ne angajăm să nu întârziem procesul de returnare a banilor.

Centrul nostru de suport clienți este mereu la dispoziția ta. Aici, reprezentanții noștri dedicați vor face tot posibilul pentru a-ți oferi soluții rapide și eficiente, asigurându-te că experiența ta de cumpărături este cât se poate de plăcută și lipsită de griji.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată și te asigurăm de angajamentul nostru de a-ți oferi mereu cel mai înalt nivel de serviciu.