Metode de plată

Înțelegem că flexibilitatea este cheia unei experiențe de cumpărături reușite, de aceea îți oferim o gamă diversificată de opțiuni de plată pentru a se potrivi cu nevoile tale. Poți alege să plătești comanda folosind:

  • Cardul tău de debit Visa sau Mastercard, inclusiv cardurile Revolut.
  • Numerar, direct la livrare, pentru un proces simplu și direct.
  • Transfer bancar, în contul nostru deschis la Banca Transilvania, pentru o gestionare eficientă a tranzacțiilor.
  • Cardul de credit, oferindu-ți flexibilitate și comoditate.

Vrem să te asigurăm că, deși procesul de plată este un pas esențial, acesta nu implică automat confirmarea și expedierea comenzii. Situațiile în care plata a fost efectuată, dar produsul comandat nu este disponibil sunt extrem de rare. În aceste cazuri, prioritatea noastră este să te contactăm rapid pentru a soluționa situația. Dacă dorești să anulezi comanda, ne angajăm să nu întârziem procesul de returnare a banilor.

Centrul nostru de suport clienți este mereu la dispoziția ta. Aici, reprezentanții noștri dedicați vor face tot posibilul pentru a-ți oferi soluții rapide și eficiente, asigurându-te că experiența ta de cumpărături este cât se poate de plăcută și lipsită de griji.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată și te asigurăm de angajamentul nostru de a-ți oferi mereu cel mai înalt nivel de serviciu.