Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Stocul produselor

Suntem încântați că ai ales produsele noastre și ne dedicăm să îți oferim mereu cea mai bună experiență de cumpărături. Înțelegem importanța de a avea produsele favorite întotdeauna disponibile, iar pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum gestionăm stocurile, am pregătit această scurtă prezentare.

La baza filosofiei noastre de business stă angajamentul de a menține un stoc constant și diversificat, în special pentru produsele noastre de ceai și cafea, care sunt întotdeauna disponibile. În situații absolut excepționale, când un produs din această categorie nu este pe stoc din motive independente de voința noastră, vom lua imediat legătura cu tine. Îți vom oferi opțiunea de a alege un produs similar sau, dacă preferi, de a anula comanda respectivă. Echipa noastră este mereu la dispoziția ta pentru a găsi cele mai bune alternative care să corespundă nevoilor și preferințelor tale.

Pentru restul produselor, operăm cu un stoc dinamic. Acest lucru înseamnă că, deși adăugarea unui produs în coșul tău de cumpărături nu garantează rezervarea acestuia, sistemul nostru actualizează automat disponibilitatea. În rarele ocazii în care un produs nu este disponibil la momentul finalizării comenzii, te vom informa imediat și vom explora împreună opțiuni alternative sau posibilitatea de a anula acel produs din comandă.

Ne străduim să menținem un nivel de stoc care să asigure o disponibilitate de 99.99%, chiar și în circumstanțe neașteptate. Suntem dedicați să gestionăm eficient fiecare comandă și să comunicăm deschis și transparent cu tine în orice situație.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată și îți promitem să depunem toate eforturile pentru a-ți asigura o experiență de cumpărături de neuitat. Pentru noi, satisfacția ta este prioritatea noastră cea mai înaltă.