Cafea proaspăt prăjită la noi în prăjitorie
Transport gratuit la toate comenzile peste 200lei!
Livrare in toata România!

Tesla Vip Regulament

Regulament Oficial al Concursului “VIP Delivery cu Tesla Model 3 Performance” organizat de Bucafe SRL

Articolul 1: Organizatorul Concursului

1.1. Concursul “VIP Delivery cu Tesla Model 3 Performance” este organizat de Cafenea Bucafe SRL, cu sediul în str. Soldat Nicolae T. Sebe nr. 18 anexa 2, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/660/21.01.2019 și CUI 40459038  .

Articolul 2: Perioada și Teritoriul de Desfășurare

2.1. Concursul se desfășoară pe teritoriul României, începând cu data de 27 mai 2024 și se încheie pe data de 1 ianuarie 2025.

2.2. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica perioada concursului, cu informarea prealabilă a participanților.

Articolul 3: Eligibilitate

3.1. Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice rezidente în România, care au vârsta de cel puțin 18 ani la data înscrierii în concurs.

3.2. Nu sunt eligibili angajații Cafenea Bucafe SRL, ai partenerilor implicați în organizarea concursului, precum și rudele de gradul I ale acestora.

Articolul 4: Condiții de Participare

4.1. Pentru a participa la concurs, clienții trebuie să plaseze o comandă în valoare de minim 200 de lei pe site-ul oficial si să fie de acord cu termenii si conditiile concursului dar si cu filmarea momentului in care se livrează premiul și experiența în sine.

4.2. Fiecare comandă de minim 200 de lei oferă dreptul la o înscriere în concurs. Taxa de transport nu se va lua în calcul.

Articolul 5: Desfășurarea Concursului

5.1. În fiecare săptămână în București și odată pe lună pentru în țară, se va efectua o extragere aleatorie pentru a desemna câștigătorul VIP Delivery cu Tesla Model 3 Performance. Perioadele de concurs sunt de luni până duminică pentru București și prima zi din lună pentru în țară. Se va extrage în fiecare luni pentru săptămîna anterioară. Se va extrage în prima zi din lună pentru luna anterioară.

5.2. Extragerea va fi realizată în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Cafenea Bucafe SRL și va fi anunțată pe site-ul oficial și pe paginile de social media ale companiei. Ulterior vom contacta telefonic câștigătorul, dacă acesta nu dorește să participe sau nu răspunde la 3 apeluri telefonice la distanță de 2 ore între ele, premiul se va repartiza altui câștigător.

 Articolul 6: Premii

6.1. Premiul constă într-o livrare VIP realizată cu un Tesla Model 3 Performance pentru următoarea comandă a câștigătorului, precum și o plimbare pe locul din dreapta alături de CEO-ul Cafenea Bucafe SRL.

6.2. Livrarea premiului va fi filmată, iar câștigătorii trebuie să fie de acord cu acest aspect pentru a putea participa la concurs.

6.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a înlocui premiul cu unul de valoare similară sau superioară, în caz de indisponibilitate. Premiul are o valoare aproximativă de 150lei.

Articolul 7: Anunțarea și Validarea Câștigătorilor

7.1. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul oficial  Cafenea Bucafe SRL și pe paginile de social media ale companiei.

7.2. Câștigătorii vor fi contactați prin telefon, conform datelor furnizate la plasarea de comandă.

7.3. Pentru validarea câștigului, câștigătorii trebuie să confirme datele personale și să accepte regulamentul concursului.

Articolul 8: Confidențialitatea Datelor

8.1. Datele personale colectate în cadrul concursului vor fi prelucrate conform legislației în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal GDPR.

8.2. Participanții au dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor personale, printr-o cerere scrisă (email) adresată Cafenea Bucafe SRL.

Articolul 9: Litigii

9.1. Eventualele litigii apărute între organizator și participanții la concurs se vor soluționa pe cale amiabilă.

9.2. În cazul în care nu se ajunge la o înțelegere amiabilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.

Articolul 10: Dispoziții Finale

10.1. Prin participarea la concurs, participanții declară că au citit și acceptat prezentul regulament.

10.2. Regulamentul concursului este disponibil gratuit pe site-ul oficial Cafenea Bucafe SRL.

Acest regulament a fost redactat și aprobat de către conducerea Cafenea Bucafe SRL în data de 26 mai 2024.